Restaurantul Popas Cucorani

Îmbinând eleganţa şi tradiţia românească, vă invităm să descoperiţi un restaurant cochet, cu o ambianţă plăcută şi intimă, o grădină de vară precum şi o livadă îmbietoare unde puteţi petrce liniştiţi timpul liber, fără a fi deranjaţi de traficul intens al oraşului.

Veţi aprecia cu siguranţă meniul variat, cu specific românesc, preparate cu totul deosebite. Specialitatea casei este reprezentată de : Ciorba rădăuţeană şi Puiul la rotisor cu mămăliguţă şi mujdei. Însă bucătăria restaurantului vă oferă şi alte preparate gustoase precum : friptura de batal la tavă, tochitura moldovenescă, şalăul prăjit sau la grătar, tournedoul din piept de pui cu ficăţei şi sos de smântână şi ciuperci etc.

Toate preparatele se servesc cu pâine de casă.
Experienţa şi îndemânarea bucătarilor îşi face simţita prezenţa nu doar în ceea ce priveşte ornamentarea preparatelor ci în special, în gustul desăvârşit pe care mâncarea il are.

Deasemenea, la comandă, vă oferim posibilitatea de a savura şi un ,,Batal la proţap’’ care se rumeneşte chiar în faţa dumneavoastră şi a familiei sau a prietenilor dumneavostră.

Nu putem decât să va spunem faptul că posibilităţile sunt variate, în măsură să mulţumească fiecare oaspete care ne calcă pragul.

Galerie foto Restaurant:Restaurant

Combinand eleganta si traditia romneasca, va invitam sa descoperiti un restaurant cochet

Restaurant Popas Cucorani

Terasa

Terasa de vara

Terasa Popas Cucorani

Teren de fotbal

Restaurant Popas Cucorani este dotat cu un teren de fotbal.

Teren de fotbal Popas Cucorani

Parcare auto

Restaurantul dispune de doua parcari proprii, una langa restaurant si cealalta in fata terenului de fotbal.

Parcare auto Popas Cucorani