Servicii: Popas Cucorani

EVENIMENTE

Există o serie de evenimente importante în viaţa fiecărei persoane care nu pot fi trecute uşor cu vederea datorită importanţei acestora. Din acest punct de vedere Restaurant ,,Popas Cucorăni’’ vă stă la dispoziţie în fiecare zi pentru rezervări şi stabilirea fiecărui detaliu specific fiecărui eveniment în parte.

Restaurantul, Salon I, Salon II şi Separe-ul cumulează o capacitate de 300 locuri iar Grădina de vară are o capacitate de 250 locuri, ceea ce oferă posibilitatea organizării în condiţii foarte bune de evenimente diverse precum : nunţi, cumătrii, mese festive etc.

Restaurantul vă stă la dispoziţie în ceea ce priveşte aranjarea sălii în funcţie de preferinţele şi gusturile dumneavoastră în materie de : culori, huse, flori etc. Pentru aceste ocazii, organizarea şi alegerea meniului se realizează cu câteva zile înainte. Menţionăm acest lucru deoarece vi se pune la dispoziţie o listă cu preparate speciale , unele dintre ele necesitând o preparare cu cel puţin 12 ore înainte.

PARCARE

Restaurantul dispune de de două parcări proprii, una lânga restaurant şi cealaltă în faţa terenului de fotbal.

TEREN FORBAL

Restaurant Popas Cucorăni este dotat cu un teren de fotbal disponibil 24 de ore din 24. Rezervările se fac numărul de telefon 0231.511.111.Restaurant

Combinand eleganta si traditia romneasca, va invitam sa descoperiti un restaurant cochet

Restaurant Popas Cucorani

Terasa

Terasa de vara

Terasa Popas Cucorani

Teren de fotbal

Restaurant Popas Cucorani este dotat cu un teren de fotbal.

Teren de fotbal Popas Cucorani

Parcare auto

Restaurantul dispune de doua parcari proprii, una langa restaurant si cealalta in fata terenului de fotbal.

Parcare auto Popas Cucorani